Wetterwille 2 | 8401 GB Gorredijk
  • Maatwurk Hout

    Tuintafels, stoelen, banken, bedden en bureaus zijn maar een kleine greep uit het assortiment van onze houtwerkplaats.

  • Maatwurk hout

    Het werk gebeurt onder begeleiding en bestaat uit schuren, zagen, monteren, frezen, lijmen en schroeven.

Maatwurk Hout

In Gorredijk bevindt zich de houtwerkplaats van Maatwurk Ondersteuning. Deze werkplaats  is voor mensen die het leuk vinden om met hout te werken en bedreven willen raken in houtbewerking. Het werk gebeurt onder begeleiding en bestaat uit schuren, zagen, monteren, frezen,  lijmen en schroeven. Ook leer je omgaan met professionele machines en gereedschappen.

Wat maakt Maatwurk Hout?
Maatwurk Hout staat goed bekend om zijn productie van kwaliteitsartikelen, gemaakt van gebruikte steigerplanken. Tuintafels, stoelen, banken, bedden en bureaus zijn maar een kleine greep uit het assortiment van onze houtwerkplaats. Onze producten worden verkocht aan particulieren, instellingen, winkels en bedrijven.

Werken bij Maatwurk Hout
Maatwurk Hout biedt dagbesteding aan een groep van ongeveer zes mensen. Heb je ook belangstelling voor groenwerkzaamheden? Dan is een combinatie met Maatwurk Groen altijd mogelijk. Er zijn altijd professionele begeleiders aanwezig die je ondersteunen. Samen met jou maken zij een zorgplan waarin jouw wensen en doelen zijn vastgelegd en de wijze waarop je ondersteuning krijgt.